BeNe League, scheidsrechters, de beste coaches en jonge talenten


Foto: Robert Bos

Naar welke ijshockeybelofte zijn ontwikkeling kijk je het meest uit?

Oscar: Op dit moment heb ik nog geen ijshockey belofte in de BeNe League waar ik naar uit kijk, we zullen zien wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Jonathan: Ik ben heel benieuwd hoe de jonge Jay Huisman zich verder gaat ontwikkelen de komende tijd. Hij weet zich ook dit seizoen weer ondanks zijn leeftijd goed te plaatsen op het ijs. In de wedstrijden waarin hij speelt weet hij vaak wel weer doelpunten te scoren of een mooie assist af te geven. Ik kijk ernaar uit om hem over een paar jaar te zien, waar hij dan staan qua niveau.

Luciano: Ik ben heel benieuwd naar de ontwikkeling van RJ Reed. Hij is misschien met zijn 25 jaar geen belofte meer te noemen, maar het is wel een nieuwe naam in de competitie. En een naam die groot kans heeft om Levi Houkes van de troon te stoten als publiekslieveling bij Nijmegen. Ook ben ik heel benieuwd naar Rick Neef, die vorig seizoen tussen het eerste en tweede van de Flyers pendelde en dit seizoen van Nason de kans krijgt in het eerste.

Cor: Ik weet niet of het nog beloftes zijn maar ik verwacht heel veel van Kyle Brothers van HYC Herentals en Martin Vachal van Golden Sharks Mechelen.

Previous Succescoach Quenneville ontslagen bij Chicago Blackhawks
Next Larry Suarez weg bij Tilburg Trappers Toekomstteam