BeNe League, scheidsrechters, de beste coaches en jonge talenten


Chris Eimers HIJS Hokij Den Haag
Foto: Robert Bos

Wie is volgens jou de betere Coach de voorbije BeNe seizoenen ?

Oscar: Op dit moment vindt ik nog steeds Chris Eimers, de huidige coach van Den Haag, een van de betere coaches in de BeNe League.

Jonathan: Lastige vraag, want ik ken eerlijk gezegd niet zo veel coaches uit de BeNe. Ik moet zeggen dat ik, ook dit seizoen weer, onder de indruk ben van de wijze waarop Chris Eimers zijn team coacht. En dan bedoel ik niet alleen de vorming van een team dat op het ijs ijzersterk uit komt, maar ook een coach die zonder een slecht woord over zijn selectie de klappen vangt als er iets niet goed gaat. Daarnaast denk ik dat coach Andy Tenbult van Microz Eaters Limburg een puik werk heeft laten zien met de wijze waarop zijn selectie nu presteert in de BeNe League.

Luciano: Ik vind het knap dat Mike Nason als redelijk jonge coach hele goede zaken doet bij Unis Flyers Heerenveen. Petje af ook voor Andy Tenbult van Microz Eaters Limburg, als je ziet dat het team naar mijn mening toch enorm boven verwachting presteert, verdien je daar als coach ook alle lof voor.

Cor: Het afgelopen seizoen absoluut Chris Eimers, al verwacht ik veel dit seizoen van de huidige coach van HYC Jeffrey van Iersel.

Previous Succescoach Quenneville ontslagen bij Chicago Blackhawks
Next Larry Suarez weg bij Tilburg Trappers Toekomstteam