Meer Ahoud Devils nieuws over akkoord spelers en online ticket verkoop


Ook vandaag is er weer nieuws te melden van de Ahoud Devils uit Nijmegen. Zojuist is bekend geworden dat de Ahoud Devils met diverse spelers van afgelopen seizoen een akkoord hebben bereikt om hun contract te verlengen voor het komende ijshockey seizoen 2018-2019. De aanvallers Wessel Copier en Justin Evers samen met verdedigers Rick van Haren, Martijn Geerligs en Danny Mols zullen deel blijven uit maken van de Ahoud Devils. Met de overige spelers van afgelopen seizoen die de club uit Nijmegen wil behouden worden op dit moment afrondende gesprekken gevoerd.

Volgens coach Alexander Jacobs van de Ahoud Devils komt er nog wel versterking zowel in de aanval en achterin. De club is al bezig met een aantal gegadigden waar al mondeling akoord mee is om de totale selectie compleet te krijgen.

Ticket verkoop komend seizoen

Inmiddels heeft het bestuur van de Ahoud Devils ook besloten om zich aan te sluiten op de service van Ticketpoint. Daarmee kunnen de bezoekers kaarten kopen via internet en zal de toegangscontrole via scanners worden uitgevoerd. Seizoenkaart houders krijgen hier eerst binnenkort bericht over en daarna zal de online ticket verkoop beschikbaar komen voor iedereen.

 

Previous Flyers als herboren, Jets en Golden Knights denderen door
Next Tilburg Trappers wacht heet avondje Deggendorf