Tilburg Trappers wacht heet avondje Deggendorf


Tilburg Trappers Deggendorfer SC
Foto: Arie Leeuwesteijn

9-3, dat was een pittige uitslag vrijdag. Voor velen, waaronder de spelers van Trappers, heel onverwacht. Vanavond om 18:30 uur is het tweede finaleduel in de playoffs om de titel in de Oberliga in Deggendorf. De Duitsers is er alles aan gelegen om de miskleun van vrijdag recht te zetten.

ONGESLAGEN

Waar Stappegoor een onneembare vesting is voor bezoekende teams in de play-offs, is Eisstadion Deggendorf dat ook tot nu toe gebleken voor Herne, Essen en Selb. Geen van de drie ploegen kon er een winstpartij op de teller zetten. Trappers is dus gewaarschuwd dat het zeker geen ‘walkover’ zal gaan worden, een gegeven waar niemand van uit zal gaan. Daar is Deggendorf een veel te goede ploeg voor. Dat het eens een wedstrijd tegen zit, is geen indicatie voor de rest van de finale. Immers, het is ‘pas’ 1-0 in de serie.

Tilburg Trappers Deggendorfer SC
Foto: Arie Leeuwesteijn

NICK DE RUIJTER

Gisteren reisden de Brabanders al af naar Deggendorf, maar dat deed het zonder Nick de Ruijter. Hij ontbreekt (mogelijk de rest van de finale) na zijn botsing met een tegenstander. De ploeg van Bo Subr zal vertrouwen getankt hebben na het eerste duel, maar de coach was na afloop ook zeer realistisch in zijn verwachtingen naar dit duel. ,,We’ll make sure we don’t take it too easy and prepare to battle” klonk het realistisch.

We hebben weer genoeg om naar uit te kijken met zijn allen. Om 18:30 uur zal de puck op het ijs kletteren voor een ongetwijfeld heerlijk tweede play-off duel. ‘It ain’t over till the fat lady sings’ is een prachtig uitgangspunt!

Previous Meer Ahoud Devils nieuws over akkoord spelers en online ticket verkoop
Next Predators, Bruins, Sharks en Lightning pakken 2-0 voorsprong