Face-Off en Sportimex Benelux beklinken partnership


Face-Off Sportmiex ijshockey Face-Off

Face-Off en Sportimex Benelux hebben een officieel partnership met elkaar gesloten. De importeur en groothandel van CCM ijshockeymaterialen uit Roosendaal gaat ons ondersteunen in het uitrollen van diverse initiatieven de komende tijd, die allen gericht zijn om bij te dragen aan het verder op de kaart zetten van de ijshockeysport.

ENTHOUSIAST

Jacco van Keulen, samen met Sven van der Oost marketing verantwoordelijke bij Face-Off vertelt: ,,Wij merken aan alles dat de sport ontzettend leeft, zowel lokaal als landelijk. Er zit ontzettend veel goodwill en enthousiasme bij de mensen die ijshockey een warm hart toedragen. Na een paar goede gesprekken met Harold en Leo van Sportimex, hebben we afgelopen maandag elkaar de hand geschud dat we er samen voor gaan. En dat is, na amper vier maanden Face-Off, simpelweg gewoon waanzinnig te noemen!”


Ook Sportimex is enthousiast over de samenwerking. ,,Wij dragen Face-Off een warm hart toe. Zij delen, net als wij, de passie voor de ijshockeysport. Dat hebben zij in korte periode heel sterk neergezet. Wij zijn overtuigd dat hun bijdrage aan de ijshockeysport een groot verschil maakt. Denk daarbij aan de mate van informatievoorziening over ijshockey in binnen- en buitenland, het uitdragen van de sport naar een breder niet-ijshockey publiek, het initiëren van ondersteunende acties zoals bij de Nederlandse U18 dames, en het verbinden van de ijshockey liefhebbers in de breedste zin van het woord.” aldus Harold van der Heijden van de CCM importeur.

TOEKOMSTPLANNEN

Face-Off en Sportimex gaan de komende periode gebruiken om de gezamenlijke plannen uit te werken en uit te rollen. ,,Wij zijn ervan overtuigd dat deze initiatieven gaan bijdragen aan de ontwikkeling van de sport, en het enthousiasmeren van de mensen voor het ijshockey. We houden onze kaarten nog even tegen de borst, maar we gaan er met heel veel passie en energie mee aan de slag.” stelt Sven der Oost van Face-Off.

SPORTIMEX BENELUX

Sportimex Face-Off Ijshockey CCM

Sportimex Benelux is dé CCM importeur en groothandel in de Benelux, gevestigd in Roosendaal. Het bedrijf opende in 1993 haar deuren, en viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. CCM is al ruim 100 jaar actief op het gebied van ijshockey uitrusting, en is enkele decennia toonaangevend in de ijshockeysport. Sportimex staat voor persoonlijke benadering met een groot gevoel voor service en een snelle levering vanuit voorraad.

De website van Sportimex Benelux vind je hier, maar neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina of op hun Instagram.

Als je CCM nog niet zo goed kent? Dan kun je hier meer informatie vinden. Ook zij zijn natuurlijk via Facebook en Instagram te volgen.

Previous Achtklapper Chicago in Ottawa, Tampa Bay wint topper van Carolina
Next CHL: Alles nog mogelijk na eerste halve finales