4-on-4: Vegas, Nederlandse beker, NHL en Dames U18


Nederland U18 dames Face-Off

Eind januari gaan de dames U18 naar het WK in Mexico. Wat verwachten jullie van de dames aldaar?

Marko: Ik heb echt geen idee hoe ik het niveau van Nederland en de andere teams moet inschatten. Puur op basis van naam zou Kazachstan dit moeten winnen en dus promoveren. Ik laat me graag positief verrassen!

Sven: Ik ben heel benieuwd hoe de dames het gaan doen. Omdat dit het eerste WK zal worden is er weinig vergelijkingsmateriaal. De ploeg beschikt over veel kwaliteit waar veel gretigheid in zit om er wat van te maken. Verder kan ik er geen zinnig woord over zeggen omdat ik de ploeg nog niet goed genoeg ken.

Cor: Je kijkt er nu toch anders tegenaan omdat wij van Face-Off met al onze acties extra steun hebben gegeven. Je voelt je wat meer betrokken. En als ik de echte kenners van het dameshockey mag geloven (onze redacteuren Rowdy en Reginald) maakt Nederland gewoon kans op goud. En wie ben ik om dat dan tegen te spreken.

Reginald: Going for Gold! De spirit zit erin en de meiden hebben enkele toppertjes in hun rangen, die als ze elkaar vinden, zo de boel zullen overrompelen. De omkadering met o.a. Jenny en Alf oogt prima; dus stel maar dat Oranje U18 geconcentreerd op goud moet mikken!

Previous New York Rangers wint Winter Classic in overtime
Next Preview kwartfinales WJC 2018