4-on-4: Vegas, Nederlandse beker, NHL en Dames U18


Laco Eaters Geleen Face Off

Laco Eaters Geleen pakte, na een pak slaag in de beker van Den Haag, de overwinning in Geleen. De beslissingswedstrijd is in Den Haag. Kunnen de Laco Eaters daar iets voor elkaar krijgen?

Sven: Ik denk dat HIJS te makkelijk over de wedstrijd van zaterdag in Geleen dacht. Als je een dag van tevoren met 10-1 wint dan kun je de tegenstander gaan onderschatten. Dat is niet slim geweest. Toch gaat HIJS gewoon door naar de finale. De kwaliteit is te groot om dit weg te geven.

Cor: Nee. Zelfs de tweede wedstrijd was HIJS de betere, alleen konden ze niet de kansen benutten. Ik verwacht een makkie voor de Hagenaars.

Marko: Nee, ik was bij het tweede duel in Geleen, en Den Haag was veel beter. Dat Geleen won lag aan Den Haag en hun slappe powerplay. Ik verwacht dinsdag geen slachtpartij, maar wel een ruime zege voor de thuisclub.

Reginald: Tja, het zit ‘m in de koppies; als HIJS de kraan vol opendraait en de Eaters niet echt willen krijg je een monsterscore zoals eerder deze week; maar als beiden spelen voor wat ze waard zijn, kan het wel eens verrassen. Als groep oogt Den Haag wel sterker, maar op BeNe niveau kan niemand stellen dat men vier sterke lijnen heeft. Het thuisvoordeel moet de boost aan HIJS geven; dus gaan de troepen van Chris Eimers door.

Previous New York Rangers wint Winter Classic in overtime
Next Preview kwartfinales WJC 2018