4-on-4: Vegas, Nederlandse beker, NHL en Dames U18


Vegas 4on4 FAce Off

Vegas Golden Knights lijkt maar door te denderen. Waar gaat dit eindigen volgens jou?

Reginald: Waarom zouden de Knights moeten stoppen? Financieel staan ze sterk, de organisatie van deze jonge club rond Bill Foley is top, Coach Gerad Gallant is dat ook net als de beschikbare spelersgroep. Vegas Strong, is de leuze daar: dus een topclub in wording voor de komende jaren.

Sven: Echt verrassen kunnen ze ons nu niet meer, want ze spelen al vanaf het begin erg solide. De Knights gaan gewoon de play-offs halen en dat is natuurlijk wel heel erg knap. Er zit een soort spirit in het team waarmee ze uitstralen echt voor elkaar te willen knokken. Als je dat bezit als team kun je echt ver komen.

Marko: De play-offs lijken een reële optie, de vraag is of ze ook in een serie vier keer winnen van bijvoorbeeld Dallas of Anaheim. Ik denk dat ze de play-offs wel halen, maar dan er meteen uit vliegen. 

Cor: Hoog, ongelofelijk wat ze daar hebben neergezet. En vooral de organisatie vanuit het management. Iedereen dacht “nou dat zal wel niks worden”, maar het tegendeel wordt bewezen. Ik heb al veel wedstrijden van ze gezien, maar het is gewoon een stabiel team. Ze zijn vooral sterk in de breedte. Ze zijn ook maar een keer echt compleet weggespeeld, maar dat was met hun vierde en vijfde keeper in Edmonton met die 8-2. Ik verwacht sowieso play-offs voor de Knights.

 

Previous New York Rangers wint Winter Classic in overtime
Next Preview kwartfinales WJC 2018