4-on-4: Vegas, Nederlandse beker, NHL en Dames U18


Pittsburgh Penguins prolongeert winst Stanley Cup

We zijn nu een tijdje onderweg in de NHL. Welke speler steekt er voor jou bovenuit en waarom?

Cor: Het is makkelijk om te kiezen voor iemand uit de topteams die nu de league domineren, daarom kies ik juist voor John Tavares van de Islanders. Jaarlijks maakt hij zijn first draft uit 2009 waar. Staat nu alweer op 49 punten, terwijl de Islanders op een 15e plaats in de league staan. Dan maak je echt het verschil.

Reginald: Mijn top twee is het Tampa Bay Lightning duo Kucherov – Stralman. De Moskoviet is uiterst sterk aan dit seizoen begonnen; zit zo aan 300 punten op amper 24-jarige leeftijd en lijkt wel jaar na jaar sterker te worden. En Anton Stralman is quasi de verpersoonlijking van efficiëntie. Heb sowieso een zwak voor Zweden en als je ziet hoe belangrijk deze 31-jarige is wedstrijd na wedstrijd voor zijn team. Een defensieve NHL topper!

Marko: Ik doe graag mee aan de Fantasy Hockey van Yahoo en daar was het advies bij een bepaalde speler: Teveel risico, te vaak een blessure, teveel wedstrijden gemist, neem hem niet, of pas in een late ronde als hij er nog is. Ze hadden het mis: Steven Stamkos.

Sven: De spelers die voor mij opvallen zijn juist de spelers die heel erg tegenvallen. Sidney Crosby stelt als beste speler van dit tijdperk enorm tegen. Hij krijgt geen grip op de wedstrijden waardoor hij de Pens niet op sleeptouw kan nemen. Dat maakt bij die ploeg een enorm verschil. Ook McDavid valt mij heel erg tegen en ook dat zie je meteen bij de Oilers terug. Hij is echter nog jong en zal hier ook stappen in gaan maken.

Previous New York Rangers wint Winter Classic in overtime
Next Preview kwartfinales WJC 2018