4-ON-4: Oranje U20, Winnipeg Jets, Bekerfinale en de Atlantic Division


In de 4-on-4 van Face-Off geven vier redacteuren elke dinsdagavond hun mening over vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten binnen het ijshockey.

Deze week beantwoorden Jeroen de Groot, Patrick van Rijswijk, Rik Bruijnius en gastredacteur Ruud Hermans de vragen van Richard de Weijze.

Ruud stelt zich bij deze even aan je voor: “Doordeweeks ben ik full-time werkzaam als planner bij Philips Healthcare. In de week-ends gaan mijn vrouw en ik graag naar de Tilburg Trappers op Stappegoor. Een geweldige club met prachtige mensen..! Een grote groep vrijwilligers, een goed bestuur en bevlogen spelers (op alle niveau’s), staffleden en ouders. En daar bovenop natuurlijk nog al die trouwe mede-supporters! We zijn in Tilburg de laatste jaren natuurlijk ongelofelijk verwend; met name door de hoofdmacht. De overstap naar de Oberliga heeft het voor ons alleen nog maar mooier gemaakt. Goeie tegenstanders, fanatieke fans en prachtige, spannende wedstrijden.

Tot slot nog even een ongelofelijke pluim op de hoed van de spelers en de staff. Niet normaal wat zij over hebben voor hun sport! Naast relatie, werk en/of studie al die trainingsuren, buskilometers en alle wedstrijden tot aan het gaatje. Ongelofelijk veel respect voor…!”

Deze week staan de vragen in het teken van Oranje U20, Winnipeg Jets, de Nederlandse bekerfinale en de Atlantic Division in de NHL.

Previous AHL Toronto Marlies zes punten los in division North
Next Lightning verslaat Blues in duel om koppositie; Oilers walsen over Blue Jackets heen