4-ON-4: Oranje U20, Winnipeg Jets, Bekerfinale en de Atlantic Division


In de Metropolitan Division zijn alle teams behoorlijk aan elkaar gewaagd, terwijl in de Atlantic Division het verschil tussen de nummer één Tampa Bay Lightning en nummer laatst Buffalo Sabres enorm groot is. Is de Atlantic in jouw ogen de zwakste Division in de NHL?

Ruud:  Waar in de Metropolitan Division het verschil tussen de nummer één en zes momenteel slechts vier punten bedraagt, schijnen Tampa Bay en Toronto in de Atlanta Division zich al enigzins los te hebben gemaakt van de rest. Ik durf mij niet te wagen aan een voorspelling als het gaat om de krachtsverhoudingen tussen deze twee divisies. De tijd zal het leren en de competities zijn nog lang.

Rik: Ondanks dat Tampa misschien wel koploper is in de NHL, denk ik inderdaad dat het momenteel de zwakste divisie is. Er werd tenslotte achtereenvolgens verloren van Pittsburgh en Washington.

Jeroen: het verschil tussen de drie beste teams en de laatsten is onverwacht groot.  Had veel meer van Buffalo en Montreal verwacht.  Dus ja op dit moment zeker de zwakste!

Patrick: De Atlantic Division is inderdaad in de breedte de minste van de vier divisies.

 

Previous AHL Toronto Marlies zes punten los in division North
Next Lightning verslaat Blues in duel om koppositie; Oilers walsen over Blue Jackets heen