4-ON-4: Oranje U20, Winnipeg Jets, Bekerfinale en de Atlantic Division


Logo Winnipeg Jets (eigen foto)

Winnipeg Jets doet het verrassend goed tot dusver, met als meest in het oog springende speler de veelscorende Blake Wheeler. Gaan de Jets zich dit jaar dan eindelijk kwalificeren voor de Play-Offs?

Jeroen: absoluut!  Tenzij ze ineens veel blessures oplopen.  Aanvallend gezien hebben ze mij positief verrast. Wat een leuk team om te zien spelen.

Patrick: Heb een enorm zwak voor deze ploeg. De Jets spelen fris en aanvallend ijshockey. Hoop dan ook dat ze de play-offs gaan halen, maar de weg is nog lang.

Ruud: Om heel eerlijk te zijn ben ik in de normale competitie nog niet zo bezig met de NHL (bloos). Vanaf de eerste play-off wedstrijden ga ik me daar pas wat meer op richten. Natuurlijk houd ik wel de verrichtingen van de grote(re) teams altijd (een beetje) bij. LA Kings voorop, maar ook Vegas Golden Knights vind ik een welkome aanvulling dit seizoen. Zo’n derby staat natuurlijk ook al op m’n bucket-list; zowel uit als thuis. Echter, in Winnipeg Jets heb ik me dus nog niet zo verdiept. Maar… lang leve Google! Komt er toch nog iets op papier.

Blake Wheeler doet het inderdaad lekker momenteel en samen met de clubtrouwe Mark Scheifele maakt hij een goede kans om de Jets de weg naar de play-offs te kunnen wijzen. Momenteel doen ze het na 28 potjes immers al 10 punten beter dan de vorige twee seizoenen.

Rik: Dat denk ik wel kwaliteit genoeg en de beste jonge eerste goalie in de league wat mij betreft.

Previous AHL Toronto Marlies zes punten los in division North
Next Lightning verslaat Blues in duel om koppositie; Oilers walsen over Blue Jackets heen