Spanning genoeg in de achtste finale van de CHL


We zijn inmiddels in de achtste finale aanbeland van de Champions Hockey League. Deze week werden de eerste wedstrijden gespeeld in de playoffs. Dinsdag 7 november volgen de returns en weten we wie zich plaatsen bij de laatste acht. Op twee duels na eindigden alle wedstrijden met één goal verschil. Dat belooft spektakel volgende week! Cor Machielsen voorziet je van de highlights en de uitslagen.

ZSC Lions Zurich-Nottingham Panthers 3-1

In het Hallenstadion in Zürich, Zwitserland, won de thuisclub het eerste duel met 3-1 van de Engelsen.

SC Bern-Red Bull Munich 2-3

De PostFinance Arena in Bern, Zwitserland, was het decor voor het duel tussen SC Bern en Red Bull Munich, waarin de Duitsers aan het langste eind trokken.

Red Bull Salzburg-Växjö Lakers 2-1

De Zweden uit Växjo moesten in de Ice Arena in Salzburg, Oostenrijk, aantreden tegen Red Bull Salzburg. Ondanks dat Salzburg met 2-1 won is er in de return nog van alle mogelijk.

Adler Mannheim-Brynäs IF 2-3

De Zweden uit Gävle gingen op bezoek in Duitsland en namen de overwinning mee uit de SAP Arena. Dat betekent een goede uitgangspositie voor volgende week.

Kometa Brno 4-3 EV Zug

Brno tegen Zug betekent Tjechië tegen Zwitserland. In de DRFG Arena in Brno won de thuisploeg met een goal verschil. Ook hier is volgende week nog van alles mogelijk!

Malmö Redhawks-Oceláři Třinec 1-2

De Tsjechen van Oceláři Třinec pakte een knappe 2-1 overwinning op bezoek in de Malmö Arena.

JYP Jyväskylä 3-1 Tappara Tampere

Een Fins onderonsje werd in de LähiTapiola Areena in Jyväskylä, Finland, gespeeld, waar JYP de gastheer was van Tappara Tampere. JYP won met 3-1 en verschafte zich hiermee een prima uitgangspositie voor de kwart finale.

Bílí Tygři Liberec-Frölunda Indians 2-3

Frölunda Indians nam een goede 3-2 zege mee uit de Home Credit Arena in Liberec, Tsjechië. Volgende week mogen de Zweden het in eigen huis afmaken.

Previous Time Out: Rowan Delil
Next Parker Bowles leidt Tilburg Trappers naar OT winst in Hannover