Parker Bowles leidt Tilburg Trappers naar OT winst in Hannover


Indians Trappers Face-Off
Foto: Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic

Een prachtig duel vanavond in Hannover. Tilburg Trappers sleepte de winst uit het vuur tegen de plaatselijke Indians. Opnieuw werd het de avond van Parker Bowles. Hij was met drie goals en een assist de grote man aan Trappers zijde. De Brabanders wonnen, na overtime, met 4-3 en behielden de koppositie.

VROEG OP VOORSPRONG

Een beproefd recept van Trappers dit seizoen, is vroeg op voorsprong komen. En ook vanavond lukte dat opnieuw. Het duel was nog geen vier minuten onderweg, of de ploeg van Bo Subr had de voorsprong te pakken via Parker Bowles. Het was het startsein voor een spannend duel in een prachtige ambiance van 3000 toeschouwers. De Duitsers kwamen langszij en vroeg in periode twee zelfs op voorsprong via Goller en Pfennings.

Indians Trappers Face-Off
Foto: Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic

CATCH UP

Trappers moest in de achtervolging en deed dat met succes. Twee minuten voor de tweede pauze had Bowles de gelijkmaker in het Duitse net liggen. Een ‘nagelbijter’ was in de maak, zeker toe Indians ruim zes minuten voor het einde de 3-2 achter goalie Meierdres legde. De Duitse kruitdampen waren amper opgetrokken, of opnieuw Bowles bracht de ploegen weer in evenwicht. De Duitse voorsprong had welgeteld vijftien seconden stand gehouden. Met een 3-3 stand ging met overtime in, waar amper een minuut onderweg Ryan Collier de winnende treffer noteerde.

Door de zege blijft Tilburg koploper in de Oberliga, maar het zag Ice Fighters Leipzig een punt naderen, door de 4-2 zege op Harzer Falken.

Previous Spanning genoeg in de achtste finale van de CHL
Next Kemphanen verslaat Flyers in topper, HIJS verslaat Bulldogs