Save the Date: The Art of Max


Max Hermens. Foto: Arie Leeuwesteijn

Normaliter wordt er een boek over je geschreven aan het eind van je carrière of als je bent overleden. Dit keer is het anders. De 23-jarige Max Hermens uit Zoetermeer en spelend voor de Tilburg Trappers. Is onderwerp van een boek geschreven door Arthur Ottenhof.

Een Nederlands boek over IJshockey. Natuurlijk bestaat de hoofdmoot uit Max Hermens. Maar de sport zelf en de Tilburg Trappers maken ook deel uit van dit boek. Een meeslepend topsportverhaal.

Wil je “The Art of Max” bestellen?

Vanaf 16 augustus kun je het boek bestellen via een pre-order op de Tilburg Trappers Webshop, en fysiek wordt ie dan geleverd op 5 september tijdens de open dag van Tilburg Trappers. Desalniettemin mocht je daar niet bij kunnen zijn wordt het boek natuurlijk netjes naar je toe verzonden.

Previous Tampa Bay pakt tweede Stanley Cup op rij, Vasilevskiy MVP
Next Deel 1: 'We moeten af van de angst om het niet functioneren van bondsbestuurders aan de kaak te stellen'