4-on-4: Geleen, start NHL, regels, Tilburg Trappers


In de 4-on-4 van Face-Off geven drie redacteurs en één gastredacteur elke dinsdagavond hun mening over vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten binnen het ijshockey. Deze week beantwoorden Oscar de KunderJeroen Veenstra en Kjelt Vlaardingerbroek de vragen van Rowdy van Grieken. Henny Huveneers is de eerste gastredacteur die op de stoelen klimt in deze rubriek.

De komende tijd kun jij één van de deelnemers aan de 4-on-4 worden, want Face-Off nodigt jou uit om hier actief aan mee te doen!

Henny Huveneers

,,Ik ben met ijshockey in aanraking gekomen in 1983 en met het virus besmet en heb al jaren een seizoenskaart en vaste stek in het stadion van Geleen. Hoe gek ik van het spelletje ben? Ik heb vanaf 1987 plakboeken (50 stuks) over de Nederlandse competitie en het Nederlands team. Daarnaast heb ik een grote verzameling boeken (Engels en Nederlands) over de sport.

Een favoriet team in de BeNe League heb ik niet echt. Hoewel ik hoop dat Geleen wint, klap ik ook als de tegenstander een goal maakt of wint. Ik kijk vrij neutraal. In de NHL heb ik meerdere favoriete clubs: Vancouver, Toronto, Ottawa, Edmonton en Pittsburgh. Ook heb ik jaren geleden in een skybox in Buffalo een wedstrijd gezien. De mooiste ervaring was toch wel de Olympische spelen van 2010 in Vancouver. Menig wedstrijden gezien waaronder de wedstrijd om het brons. De finale heb ik met vrienden in een discotheek op groot scherm gekeken. Daarna? Wat een feest!”

Henny Huveneers bij het standbeeld van ‘The Great One’!
Previous Wedstrijdschema op datum!
Next Jack Eichel tekent acht jaar bij voor $80 miljoen