4-on-4: Geleen, start NHL, regels, Tilburg Trappers


Laco Eaters Geleen Face Off

Geleen Eaters begon het seizoen zeer goed door ten koste van Heerenveen de Ron Berteling Schaal te pakken. Wat verwacht jij dit seizoen van de Eaters?

Henny: Verrassend dat Geleen won in een close game. Ze zijn een andere weg ingeslagen en willen snel ijshockey spelen. Hopelijk halen ze de playoffs in competitie en beker dan zien hoever ze komen. Als ze een wedstrijd verliezen en ik heb vechtlust, strijd, passie en plezier gezien, dan heb ik er vrede mee.

Oscar:Het winnen van de Ron Berteling schaal zal Eaters een enorme boost geven. Geleen wordt niet meer gezien als underdog. Ik verwacht dan ook, dat Eaters nog wel voor een verrassing kan zorgen. Ik denk dat Eaters zich nipt voor de play-offs zal plaatsen als ze net met zoveel strijd weten te spelen als tijdens de Ron Berteling Schaal.

Jeroen: Dat Eaters de Ron Berteling Schaal heeft gewonnen, heeft mij in eerste instantie al verrast. De ploeg kwam goed voor de dag in een wedstrijd waarin ik had verwacht dat Heerenveen niet ruim maar toch wel binnen reguliere speeltijd zou winnen. Ik zie Heerenveen nog steeds als de favoriet voor de titel, met Den Haag en Geleen als belangrijke outsiders (in die volgorde). De play-offs gaat Geleen zeker halen en daarin kan alles gebeuren, zoveel is duidelijk na de wedstrijd om de Ron Berteling Schaal.

Kjelt: Ik denk dat dit de enige prijs is die Geleen gewonnen heeft voor dit seizoen. Ik denk dat de Eaters misschien de play offs gaan halen, maar dat zal heel moeilijk voor ze worden. Wie weet komen ze nog een ronde verder in het bekertoernooi. Maar die beker gaan ze niet winnen dit jaar.

Previous Wedstrijdschema op datum!
Next Jack Eichel tekent acht jaar bij voor $80 miljoen