4-on-4: Geleen, start NHL, regels, Tilburg Trappers


Morgen (4 oktober) barst het nieuwe NHL-seizoen los, ditmaal met 31 clubs! Welke club zie dit seizoen verrassen?

Oscar: Maanden hebben we uitgekeken naar het begin van het NHL seizoen, en ik zeker als Canucks-fan. Dat is natuurlijk een team voor de toekomst. Met het toetreden van Vegas Golden Knights denk ik dat deze club nog wel eens voor eens voor een verrassing kan zorgen. Maar ik denk niet dat Vegas zich zal plaatsen voor de play-offs. Wel hoop ik dat Vancouver zich plaats voor de play-offs en nog meer Canadese clubs. Want elk jaar de Pittsburgh Penguins wordt zo langerzamer hand ook vervelend en saai.

Jeroen: Dallas Stars. De ploeg ging vorig seizoen vol in de aanval en kreeg dan ook veel goals tegen, bijvoorbeeld het mindere jaar van Jamie Benn was daardoor van grote invloed op de prestaties van Dallas Stars. Zowel voorin als achterin is de kracht van Dallas verbeterd en de ploeg past een paar jongens in met een brok aan NHL-ervaring. Ben Bishop is de nieuwe goalie en ik denk dat hij toch zal uitgroeien tot de nummer één goalie in Texas – een systeem waar ik meer vertrouwen in heb dan de tandem Niemi – Lehtonen die vorig jaar het net moest bewaken.

Kjelt: Ik ben wel heel benieuwd naar de Vegas Golden Knights. Het is een nieuw team met leuke spelers, Ik denk dat ze wel voor wat leuke uitslagen gaan zorgen. Verder is Nashville een stabiele ploeg die weer zal proberen om de finale te halen, en die misschien wel gaat winnen.

Henny: Zelf volg ik de NHL via NHLtv. Een verassing, tja, Vegas heeft het goed gedaan in de pre-seasons games. Maar het zou een verrassing zijn als een ander team dan Pittsburgh de Stanley cup weet te winnen.

Previous Wedstrijdschema op datum!
Next Jack Eichel tekent acht jaar bij voor $80 miljoen