Eindhoven Kemphanen presenteert Stefan Collard als coach


Na Nijmegen heeft ook Eindhoven zijn nieuwe coach bekend gemaakt. De ervaren Stefan Collard tekende voor het komende seizoen met een optie voor een extra jaar.

LEES OOK: Wereldkampioen Chris Eimers de nieuwe coach van Nijmegen

De uit Utrecht afkomstige Collard is een bekende naam in de ijshockeywereld. De Utrechter is afkomstig uit een echte ijshockeyfamilie. Hij en zijn drie broers speelden jarenlang op het hoogste niveau. Collard was als speler actief voor onder andere de Utrecht Dragons en Eaters Geleen. Als coach is hij vooral bekend van zijn werk bij de Dordrecht Lions en de Utrecht Dragons. Collard komt van de Nijmegen Devils waar hij en de club na een verschil van inzicht vroeg in het afgelopen seizoen uit elkaar gingen.

Technische staf

In Eindhoven Kemphanen volgt hij Larry Suarez op. Suarez blijft bij de Kemphanen en richt zich op de jeugd van de Eindhovense ijshockeyclub. Collard gaat direct van start en heeft een duidelijk doel: “De WK’s zijn achter de rug, de spelers zijn compleet en we gaan snel kennismaken. Het belangrijkste is om van de groep een echt team te maken en daar gaan we al vroeg mee beginnen, lijkt me”. De technische staf rond het eerste team wordt wederom aangevuld met assistent-coach Will Zwarthoed. “We kijken uit naar de samenwerking met Stefan en zijn verder ontzettend blij dat Will Zwarthoed de positie van assistent-coach blijft invullen”, laat Eindhoven Kemphanen weten (bron: studio 040).

De Kemphanen kunnen dus ruim op tijd aan de slag met hun jonge en talentvolle selectie nu de technische staf rond is voor het komende seizoen.

Previous Boston verslaat Toronto in overtime van game 7
Next Dallas door naar tweede ronde, Rangers pakken eerste winst