Toronto en Colorado verliezen bij restart NHL na All Stars


Dag 110 van de National Hockey League had twee wedstrijden waarbij Toronto coach Sheldon Keefe een beetje boos was op zijn spelers.


De euforie van het All Stars Weekend waar team Matthews won konden ze niet meenemen naar de restart van de NHL. De New York Rangers versloegen in de absolute slotfase Colorado Acalanche.

LEES OOK: Sprong scoort bij OT verlies Detroit, Kings verslaan Predators

New York Rangers – Colorado Avalanche

De New York Rangers versloegen de Colorado Avalanche met 2-1 in overtime. Alexis Lafrenière scoorde het winnende doelpunt in overtime, op assists van Mika Zibanejad en Jonathan Quick. Artemi Panarin voor de Rangers en Nathan MacKinnon voor de Avalanche kwamen ook op het scorebord. Quick speelde een cruciale rol met belangrijke reddingen, waaronder één in de laatste minuut van de reguliere speeltijd.
tekst gaat verder onder de YouTube video

Toronto Maple Leafs – New York Islanders

De New York Islanders versloegen de Toronto Maple Leafs met 3-2 in een spannende wedstrijd in de Scotiabank Arena. Pierre Engvall scoorde het winnende doelpunt voor de Islanders met slechts nog twee minuten op de klok in de derde periode. Voor Engvall was dit zijn eerste doelpunt sinds zijn overstap naar de Islanders vorig seizoen vanuit Toronto. Mathew Barzal en Kyle MacLean (zijn eerste NHL goal)


waren ook doelpuntenmakers voor de Islanders, terwijl Ilya Sorokin uitblonk met 35 reddingen. Voor de Maple Leafs scoorden John Tavares en Mitchell Marner, maar het mocht niet baten tegen de Islanders.

Previous Diez en Leuven scoren zeven goals, Mechelen verliest weer in slotfase
Next Vegas stopt streak Edmonton, zesde shutout Tristan Jarry voor Pittsbrugh