Sprong wint met Detroit van Anaheim, Winnipeg koploper NHL

Dag 85 van de NHL had vier wedstrijden waarbij Daniel Sprong won met Detroit van Anaheim. De Winnipeg Jets nu NHL koploper zijn.

Chicago Blackhawks – Calgary Flames 4-3

Zonder de geblesseerde Connor Bedard wonnen de Blackhawks van de Flames. Twee goals voor Chicago door Colin Blackwell en twee voor Nazem Kadri voor Calgary.

Washington Capitals – Los Angeles Kings 4-3

De game winning goal van John Carlson viel 53 seconden voor tijd. Het is de vijfde nederlaag op een rij voor Los Angeles.

Arizona Coyotes – Winnipeg Jets 2-6

De twaalfde wedstrijd op rij dat Winnipeg punten pakte. Tien keer winst en twee keer overtime verlies. Mark Scheifele scoorde twee goals.

Anaheim Ducks – Detroit Red Wings 2-3

Twee goals van Trevor Zegras waren niet voldoende voor de Ducks. Terwijl iedereen dacht dat de wedstrijd naar overtime zou gaan dacht Red Wing Michael Rasmussen daar anders over door een minuut voor tijd de game winning goal te scoren. Daniel Sprong had 11:46 minuten ijstijd. Draaide dertien shifts. Sprong Kwam tot een schot op doel en had een minus een.

Previous Straffen Heerenveen afgestraft door Geleen, shutout Herentals tegen Liège