Gebroeders Kolodziejczyk schieten Liège naar overwinning tegen Leuven


Wedstrijd één in de halve finale voor de Belgische beker werd een spannende wedstrijd waar aan het eind vier goals van de Kolodziejczyk broers het verschil maakte. Vandaag zondag tien december staat wedstrijd twee op de rol.

LEES OOK: Herentals slaat toe in slotminuten tegen Mechelen

Liège Bulldogs – Chiefs Leuven 5-4

Na de eerste periode stond het al 2-0 door goals van Bryan Kolodziejczyk en Andy Kolodziejczyk. Maar Leuven was nog niet uit het veld geslagen. 44 seconden na puck drop voor periode twee was het Grayden Gottschalk met de aansluitingstreffer. Maar de Bulldogs zorgde weer voor een twee goals verschil voorsprong. Na een straf voor Boet van Gestel was het Sean Montgomery die shorthanded de 3-1 achter Leuven goalie Jelle Lievens schoot. Maar tussen minuut 35 en 38 wist Leuven de wedstrijd om te draaien. Drie goals binnen drie minuten. Iniaz Steyaert, Shaun Dosanjh en Alec James scoorden de drie goals zodat Leuven met een 4-3 voorsprong de laatste periode in.

En de broertjes Kolodziejczyk draaiden dat weer om binnen 47 seconden tussen minuut 48 en 49. Zodat vandaag Liège de wedstrijd kan gaan beslissen in Leuven.

#77 Bryan Kolodziejczyk Foto: Facebook Liège Bulldogs

 

Previous Beker thriller in Heerenveen prooi voor Den Haag
Next Sprong verliest met Detroit van Ottawa, Kings away streak gestopt