Indians goalie Brett Jaeger weer plaaggeest Trappers


Wedstrijdronde twaalf in de Oberliga Nord werd een weerzien met Brett Jaeger, de plaaggeest van Tilburg. Wederom was hij de oorzaak dat Tilburg verloor. Met 2-0 van de Hannover Indians.

LEES OOK: Goalie Leeuwesteijn zorgt mede met shutout voor winst Trappers

Tilburg Trappers – Hannover Indians 0-2

De eerste periode ging nog redelijk gelijk op, de tweede was voor Hannover Indians en de derde dik voor de Trappers. Men schoot 41 keer op Brett Jaeger waarvan twintig in de derde periode maar Jaeger capituleerde niet. Kansen genoeg maar niet scoren. Dat is eigenlijk al het hele seizoen het grote probleem van de Trappers.

tekst gaat verder onder de foto

#30 Brett Jaeger Foto: Arie Leeuwesteijn

Ook met een man meer op het ijs wil het maar niet lukken in deze wedstrijd werd het nul uit zeven keer op de powerplay. En Tilburg moest het ook nog doen zonder Max Hermens die zijn schouder uit de kom heeft gehad. Hermens is dus een paar weekjes uitgeschakeld. Er bestaat een gezegde in de sportwereld als jij je kansen blijft missen valt die gegarandeerd aan de andere kant.

Dat gebeurde ook, maar pas in de derde periode. Tot aan de eenenvijftigste minuut. Toen kwam pas het eerste schot van de derde periode op doel van Cedric Andree. Dennis Palka gaf vanaf de boarding de puck aan zijn broer Robin Palka en die draaide buitenom langs Alexei Loginov en via de schouder van Cedric Andree stuiterde de puck in het Tilburgse doel. Vier minuten later veroverde Dante Salituro de puck in de neutrale zone kon zo doorschaatsen en een schot loslaten wat de 0-2 betekende.

tekst gaat verder onder de video’s

Samenvatting

Persconferentie


overige uitslagen Oberliga Nord

Erfurt – Herford 6-3
Halle – Herne 10-2
Leipzig – Essen 3-4
Hamm – Scorpions 0-3
Rostock – Duisburg 2-1 OT

stand
1. Essen 12- 28
2. Scorpions 12-27
3. Erfurt 12-26
4. Tilburg 12 -24
5. Indians 12-23
6. Halle 11-20
7. Rostock 11-16
8. Hamm 12 -14
9. Herne 12-14
10. Duisburg 12-10
11. Herford 12-8
12. Leipzig 12-3

Previous Assist Daniel Sprong, nederlaag Detroit tegen Boston
Next Heerenveen, Den Haag en Geleen naar halve finales