Liège Bulldogs walst over Chiefs Leuven heen


Een wedstrijd werd er gisterenavond gespeeld in de BeNe League. Die tussen de Belgische clubs Liège en Leuven die ook meetelde voor de stand in de Beker van Belgie. Liège Bulldogs had geen enkele moeite met Chiefs Leuven.

LEES OOK: Zes punten weekend voor Herentals, Geleen en Diez

Liège Bulldogs – Chiefs Leuven 9-2

Met maar zeven aanvallers in de selectie wist Liège Bulldogs toch een grote overwinning te behalen op Chiefs Leuven. De eerste puckdrop leverde meteen een goal op. Bryan Henry had maar zeventien seconden nodig om de score te openen. Voor het eind van de eerste periode scoorde Sean Montgomory en Frank Neven zorgde voor een 3-0 tussenstand na de eerste periode. Van alle drie de goals kwam de assist van Bryan Kolodziejczyk. In de tweede periode werd het gat nog groter voor Leuven. Maar liefst vijf keer scoorde de Bulldogs. Bryan Henry met zijn tweede, Frank Neven met zijn tweede, Jordan Paulus pakt een goal mee.

Bryan Kolodziejczyk scoorde en de derde oftwel een hattrick voor Henry. Met een powerplay goal zorgde Basim Laeremans voor de eerste treffer van de Chiefs. In de laatste periode scoorde Sean Montgomory de negende treffer en het laatste woord was voor Leuven. In de laatste minuut was het Iniaz Steyaert die de eindstand op 9-2 bepaalde.

Previous Leeuwarden halve finale, HIJS, Eaters, Flyers winnen game een
Next Assist Daniel Sprong, nederlaag Detroit tegen Boston