Dallas houd hoop levend en verslaat Vegas in game vijf


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dallas Stars versloegen in game vijf Vegas Golden Knights met 4-2 en brachten de stand in de series op 2-3 en ze kunnen die maandagnacht gelijk trekken in hun eigen American Airlines Center.

LEES OOK: Wat betekenen de tattoo’s van Daniel Sprong voor hem?

Vegas Golden Knights – Dallas Stars 2-4 (stand in de series 3-2 VGK)

Twee goals in de eerste periode netjes verdeeld over beide teams. Ivan Barbashev kon een vrije puck oppikken en ging richting de goal van Dallas en ging voorbij aan de goalie en plaatste de puck in de verre hoek. Maar nog geen twee minuten later was het alweer 1-1 doordat Luke Glendenning een schot van Thomas Harley vlak voor de goal van richting veranderd.

De heren van Vegas en Dallas deden precies hetzelfde in de tweede periode. Weer pakte Vegas de voorsprong. Nu in de derde minuut en twee minuten later was het weer gelijk. Eerst was het Chandler Stephenson die de thuisclub op 2-1 zette. Maar de gelijkmaker kwam van de stick van Jason Robertson. Tijdens de derde periode werd het verschil gemaakt door Dallas goalie Jake Oettinger en tweede lijn forward Ty Dellandrea. Oettinger zat weer op 93% qua saves en Dellandrea scoorde twee goals in de laatste twintig minuten. En tussen deze beide goals zat maar anderhalve minuut. In minuut vijftig schoot hij via een verdediger raak en in minuut 52 maakte Vegas verdediger Zach Whitecloud een foutje en de puck kwam bij Max Domi die schoot tegen de goalie op en in de rebound was het Dellandrea met zijn tweede goal van de wedstrijd.

Previous Wat betekenen de tattoo's van Daniel Sprong voor hem?
Next Duitsland naar de finale tegen Canada