Matchpoint Florida na shutout tegen Carolina in game 3


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag 34 van de NHL play-offs bracht ons een wedstrijd in de Conference Finale East. Florida Panthers won ook game drie van de Carolina Hurricanes doordat Panthers goalie Sergei Bobrovsky alle 32 schoten van de Hurricanes wist te stoppen. Zoals ze dat zo mooi noemen in sporttermen ‘Matchpoint’.

LEES OOK: U.S.A. en Zwitserland ongeslagen, Slovenië gedegradeerd

Florida Panthers – Carolina Hurricanes 1-0

Deze wedstrijd waren de Carolina Hurricanes echt beter maar het lukte maar niet om Sergei Bobrovsky te passeren. Een powerplay goal van in de dertigste minuut door Sam Reinhart op assist van Matthew Tkachuk zorgde voor de derde winst op een rij. De Florida Panthers staan op het randje van de finale om de Stanley Cup met dit matchpoint.

Previous U.S.A. en Zwitserland ongeslagen, Slovenië gedegradeerd
Next Hongarije gedegradeerd, Noorwegen verslaat Canada