Vegas wint eerste wedstrijd van Dallas in finale west


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag 31 van de NHL play-offs bracht ons een wedstrijd in de Conference Finale West waarbij Vegas Golden Knights net zoals een ronde hiervoor tegen de Edmonton Oilers na een achterstand terugkwam en de wedstrijd won.

LEES OOK: Duitsland pakt eerste overwinning, Zwitserland 100% score

Vegas Golden Knights – Dallas Stars 4-3 OT (stand in de series 1-0 VGK)

Na twintig minuten was het 0-1 in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Een bomvolle hal met 18.271 toeschouwers zagen Jason Robertson de score openen voor de bezoekers. Hij hoefde de puck maar een tikkie te geven om te scoren. In de tweede periode zorgde halverwege de wedstrijd, in minuut dertig, zorgde William Karlsson ervoor dat de stand gelijk werd getrokken. Hij kon profiteren van een rebound. Diezelfde Karlsson scoorde aan het begin van de derde periode wederom. Daarna was het in de vierde minuut Roope Hintz met de gelijkmaker voor Dallas. Hij scoorde via de paal met een one timer. Tien minuten voor tijd pakte de thuisclub Vegas weer de voorsprong. Teddy Blueger scoorde zijn eerste play-off goal voor de Knights. Twee verdedigers van Dalles en een aanvaller van Vegas crashte voor het doel. De puck lag geheel vrij en Blueger zei dank u wel.

Een minuut voor tijd met een extra aanvaller en zonder goalie zorgde Dallas Jamie Benn voor de gelijkmaker. Uit een kluwen van spelers kon hij de puck in het doel tikken. Het publiek van Vegas Golden Knights en Dallas Stars kregen niet te maken met nog vier periodes net als bij de eerste wedstrijd in de Eastern Final tussen Florida tegen Carolina. Want na vijf minuten overtime was het gedaan. Brett Howden schoot de puck vanachter de goal line via Dallas goalie Jake Oettinger binnen.

Previous Duitsland pakt eerste overwinning, Zwitserland 100% score
Next Finland haalt uit, Letland wint weer, Kazachstan verrast Slowakije