Dallas verslaat Seattle met Sprong, Toronto verliest weer


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag achtien van de NHL play-offs. Ze zitten nu in de tweede ronde. En bracht ons twee wedstrijden waarbij Daniel Sprong met Seattle Kraken verloor van Dallas Stars. En Toronto Maple Leafs in eigen huis weer verloor van Florida Panthers.

LEES OOK: Carolina en Vegas winnen eerste wedstrijd, Draisaitl scoort vier goals

Toronto Maple Leafs – Florida Panthers 2-3 (stand in de series 2-0 FLA)

Toronto Maple Leafs wist weer niet te winnen in eigen huis van Florida Panthers. Het werd 3-2 voor de bezoekers. En wederom was Florida Panthers goalie Sergei Bobrovsky de voornaamste dwarsligger. Hij stopte 35 van de 37 schoten. Na de eerste periode stond het 2-1 in het voordeel van de Leafs. Maar na een minuut en zesentwintig seconden in de tweede peridoe was de stand al omgedraaid naar 2-3. na negetien seconden was het Aleksander Barkov met de 2-2 en zevenenveertig seconden later was het 2-3 door een goal van Gustav Forsling. Matthew Tkachuk strafte een fout van Auston Matthews af. Tkachuk won een battle bij de blauwe lijn van Matthews en wist Forsling te bereiken die Leafs goalie Ilya Samsonov wist te passeren ‘where mama hides te cookies’. General Manager van de Toronto Maple Leafs Kyle Dubas was ook niet echt blij met die actie.

 

tekst gaat verder onder de YouTube video

Dallas Stars – Seattle Kraken 4-2 (stand in de series 1-1)

Daniel Sprong had 11:27 minuten ijstijd. Hij kwam tot vier schoten twee hits en was minus een. Na de eerste periode was het nog 0-0. In de tweede periode namen de Stars een voorsprong van 3-1. Joe Pavelski die eerder nog vier keer scoorde in game een scoorde nu de 3-1 met een powerplay goal. En dat bleek ook nog eens de game winning goal te zijn. Jordan Eberle scoorde de tweede goal voor de Kraken in minuut 57. Te laat om nog enige dreiging te veroorzaken.

Previous Carolina en Vegas winnen eerste wedstrijd, Draisaitl scoort vier goals
Next Carolina verslaat New Jersey wederom met ruime cijfers