New Jersey Devils verslaan New York Rangers in game zeven


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag vijftien van de NHL play-offs bracht ons een wedstrijd waarbij de Devils via een shutout van goalie Akira Schmid game zeven wonnen van de Rangers en zo de eerste ronde van de play-offs wonnen in the ‘Battle of the Hudson’

shake hands tussen de Devils en de Rangers

tekst gaat verder onder de YouTube video

LEES OOK: Seattle met Sprong door na winst op Colorado, Florida verrast Boston

New Jersey Devils – New York Rangers 4-0

New Jersey goalie Akira Schmid pakte zijn tweede shutout in de play-offs en heeft een .951 save percentage en 1.38 goals against. Hij pakte alle 31 schoten van de Rangers. In de tweede en derde periode scoorde New Jersey twee goals per periode. Michael McLeod, Tomas Tatar in de tweede en Erik Haula en Jesper Bratt deden dat in de derde. En zorgde ervoor dat sinds 2012 de Devils weer actief zijn in de tweede ronde van de play-offs. Daarin zal New Jersey uitkomen tegen Carolina Hurricanes die in de eerste ronde Minnesota Wild versloegen. Patrick Kane en Vladimir Tarasenko brachten niet wat de Rangers gedacht hadden in de play-offs.

De laatste acht ploegen die zullen strijden om de Stanley Cup:

Western Conference:

Dallas Stars – Seattle Kraken
Vegas Golden Knights – Edmonton Oilers

Eastern Conference:

Toronto Maple Leafs – Florida Panthers
Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs

 

Previous Seattle met Sprong door na winst op Colorado, Florida verrast Boston
Next Seattle met Sprong wint in overtime van Dallas, Leafs valse start