Seattle met Sprong na verlies naar game zeven tegen Colorado


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag twaalf van de NHL play-offs bracht ons vier wedstrijden waarbij Daniel Sprong met Seattle verloor van Colorado. Dallas en Carolina zich plaatsten voor de tweede ronde en Florida wedstrijd zeven afdwingt tegen Boston.

handen schudden na afloop Carolina-New York en Dallas – Minnesota

LEES OOK: Vegas door, Toronto verliest game zes, Devils op matchpoint na shutout.

Minnesota Wild – Dallas Stars 1-4 (Dallas wint series met 4-2)

Als na veertig minuten de goalie gewisseld is weet je voldoende. Minnesota goalie Filip Gustavsson werd vervangen door Marc-Andre Fleury. Voor Dallas hadden Max Domi en Mason Marchment ieder een goal en een assist.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Florida Panthers – Boston Bruins 7-5 (stand in de series 3-3)

Het bewijs dat katten negen levens hebben bewijzen de Panthers wel. Het verschil in punten na het reguliere seizoen tussen Florida en Boston was 42! punten. En na zes play-offs wedstrijden staat het gewoon gelijk en gaat game zeven het verschil maken. Resultaten uit het verleden….. Voor Boston scoorde Tyler Bertuzzi twee goals en David Pastrnak ook waaronder een ‘between the legs’. Brad Marchand had vier assists. Bij Florida scoorde Matthew Tkachuk twee goals.

tekst gaat verder onder de YouTube video

New York Islanders – Carolina Hurricanes 1-2 OT (Carolina wint series met 4-2)

Paul Stastny dit seizoen naar Carolina gekomen van de Jets scoorde in game zes de overtime winner uit eigenlijk een onmogelijke hoek. Carolina had 41 schoten nodig om Islanders goalie Ilya Sorokin twee keer te kunnen passeren. Waarvan de winnende in overtime.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Seattle Kraken – Colorado Avalanche 1-4 (stand in de series 3-3)

Zes play-offs wedstrijden voor Seattle en zes keer pakken zij de voorsprong. Een record in de geschiedenis van de NHL. Daniel Sprong kreeg 10:34 minuten ijstijd en kwam tot een schot en een hit en was een minus een. Twee goals voor Colorado Arturri Lehkonen.

Previous Vegas door, Toronto verliest game zes, Devils op matchpoint na shutout.
Next Nederland pakt punt tegen Servië en prolongeert in 1B