Sprong verliest met Seattle van Colorado, Devils winnen

Dag zes van de NHL play-offs bracht ons vier wedstrijden waarbij Daniel Sprong verloor in eigen huis met Seattle van Colorado. De Devils eindelijk de Rangers verslaan en Ryan O’Reilly de man was die het deed voor de Leafs.

New York Rangers – New Jersey Devils 1-2 OT (stand in de series 2-1)

Rookie goalie Akira Schmid van de Devils maakte zijn debuut in de play-offs en stopte 35 schoten. Chris Kreider maakte al zijn vijfde goal in de play-offs en bracht de Rangers op voorsprong. Jack Hughes bracht de ploegen weer op gelijke hoogte en in overtime was het Dougie Hamilton die de winnende goal maakte.

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs 3-4 OT (stand in de series 1-2)

Weer een uniek record voor de NHL. Twee 60 goals scores gaan met elkaar op de vuist. Auston Matthews en Steven Stamkos. Ryan O’Reilly maakt eerst de gelijkmaker in minuut 59 voor de Leafs en scoort daarna in minuut 79 de game winner.

Winnipeg Jets – Vegas Golden Knights 4-5 OT2 (stand in de series 1-2)

Vegas pakte een 4-1 voorsprong na veertig minuten. Die werd door de Jets teniet gedaan met de 4-4 door Adam Lowry tweeëntwintig seconden voor tijd. Aan het begin van de tweede overtime sloeg Vegas alsnog toe. Michael Amadio was de juiste man op de juiste plaats om de winnende goal te scoren.

Seattle Kraken – Colorado Avalanche 4-6 (stand in de series 1-2)

Daniel Sprong had maar 5:40 ijstijd. Hij kwam tot een schot, drie hits en had een minus een.Twee goals voor Nathan McKinnon en Mikko Rantanen van de Avalanche. Jaden Schwartz deed dat voor Seattle.

Previous Islanders winnen, L.A., Boston en Minnesota op 2-1