Islanders winnen, L.A., Boston en Minnesota op 2-1


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag vijf van de NHL play-offs bracht ons vier wedstrijden waarbij de New York Islanders wonnen van de Carolina Hurricanes. Boston, L.A. en Minnesota een 2-1 voorsprong pakken in de series.

LEES OOK: België verslaat na valse start Turkije met ruime cijfers

Los Angeles Kings – Edmonton Oilers 3-2 OT (stand in de series 2-1)

Vier powerplay goals waarvan een in overtime voor de Kings maakte het verschil in deze wedstrijd. De Oilers kwamen op voorsprong met 2-1 door twee powerplay goals binnen anderhalve minuut. Gescoord door Connor McDavid. Maar wederom konden ze de voorsprong niet vast houden en werd er in overtime verloren.

tekst gaat verder onder de YouTube video

New York Islanders – Carolina Hurricanes 5-1 (stand in de series 1-2)

Nadat de Islanders twee keer hadden verloren bij Carolina wist men nu wel te winnen. Vier goals in een tijdsbestek van tweeënhalve minuut waren voldoende voor de winst. Kyle Palmieri was goed voor de game winning goal en een assist.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Florida Panthers – Boston Bruins 2-4 (stand in de series 1-2)

Na drie goals voor de Bruins vond er een goalie wissel plaats bij Florida. Alex Lyon mocht plaats maken voor Sergei Bobrovsky. Maar dat kon het verschil niet meer maken in de wedstrijd. Taylor Hall was goed voor een goal en een assist.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Minnesota Wild – Dallas Stars 5-1 (stand in de series 2-1)

Twee goals van Mats Zuccarello en drie punten voor Ryan Hartman (1G, 2A) waren voldoende voor de Wild om Dallas te verslaan. Filip Gustavsson stond weer bij Minnesota in de goal in plaats van Marc-Andre Fleury.

Previous België verslaat na valse start Turkije met ruime cijfers
Next Sprong verliest met Seattle van Colorado, Devils winnen