Toronto, Vegas en Colorado trekken stand gelijk, Rangers op 2-0


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag vier van de NHL play-offs bracht ons vier wedstrijden waarbij Daniel Sprong game twee verloor met Seattle van Colorado. John Tavares een hattrick scoorde voor Toronto en Rangers Chris Kreider is de eerste speler in de geschiedenis van de NHL die in de eerste twee wedstrijden vier powerplay goals scoort.

LEES OOK: België walst over Mexico heen en scoort elf goals

New Jersey Devils – New York Rangers 1-5 (stand in de series 0-2)

Nieuwbakken Ranger Patrick Kane scoorde een goal en had twee assists. Het spel van de Devils in de reguliere competitie hebben ze in de play-offs nog niet behaald. Kunnen de New Jersey Devils wat terug doen als ze naar de Madison Square Garden gaan?

tekst gaat verder onder de YouTube video

Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning 7-2 (stand in de series 1-1)

Zonder de geblesseerde Victor Hedman en Erik Cernak incasseerde de Lightning een 7-2 verlies in wedstrijd twee van de eerste ronde play-offs. Morgan Reilly gaf vier assists voor Toronto. En John Tavares scoorde een hattrick. Het was een hele andere wedstrijd als de eerste ontmoeting.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets 5-2 (stand in de series 1-1)

De van een blessure teruggekeerde Mark Stone scoorde twee keer voor Vegas en gaf een assist. Jets goalie Connor Hellebuyck maakte 33 saves. Maar dat bleek niet genoeg. Ook Jack Eichel kwam op de scoresheet.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Colorado Avalanche – Seattle Kraken 3-2 (stand in de series 1-1)

Daniel Sprong had bijna negen minuten ijstijd. Sprong kwam tot een schot en een hit. Seattle goalie Philipp Grubauer maakte 38 saves. Seattle pakte in de eerste periode een 2-0 voorsprong. Maar drie unaswered goals van Colorado deed de Kraken de das om. Devon Toews scoorde de game winning goal in minuut 52.

Previous België walst over Mexico heen en scoort elf goals
Next België verslaat na valse start Turkije met ruime cijfers