Sprong wint met Seattle van Colorado, valse start Toronto, Vegas en New Jersey


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Dag twee van de NHL play-offs bracht ons vier wedstrijden waarbij Daniel Sprong met Seattle hun eerste play-off wedstrijd won. Toronto kreeg flink klop van Tampa en de battle van de Hudson werd een prooi voor de Rangers.

LEES OOK: België kan slechte start niet herstellen tegen Verenigde Arabische Emiraten

New Jersey Devils – New York Rangers 1-5 (stand in series 0-1)

Adam Fox gaf vier assists en Chris Kreider scoorde twee goals op de powerplay voor de Rangers.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning 3-7 (stand in de series 0-1)

De Leafs proberen uit alle macht om eens een eerste ronde door te komen. Het is wel een valse start met een ruime nederlaag tegen Tampa Bay. Doordat Leafs Michael Bunting een match penalty kreeg voor een check to the head kreeg Tampa vijf minuten powerplay. In die periode scoorde men twee powerplay goals. Maar ook twee andere powerplays leverde een goal op. Twee goals voor Brayden Point.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets 1-5 (stand in de series 0-1)

Vegas was blij dat Marc Stone weer beschikbaar was na een blessure. Het leverde ze echter niet veel op. Vegas kwam maar tot zeventien schoten. Adam Lowry scoorde twee goals in de laatste twee minuten.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Colorado Avalanche – Seattle Kraken 1-3 (stand in de series 0-1)

De eerste play-off wedstrijd van Seattle werd een groot succes. Op bezoek bij de huidige kampioen Colorado werd er gewonnen met 3-1. Daniel Sprong kreeg 7:37 minuten speeltijd. Hij kwam tot een schot en vier hits. Philipp Grubauer was goed voor 34 reddingen. Alex Wennberg was goed voor een goal en een assist.

Previous NHL Preview: Vegas Golden Knights - Winnipeg Jets
Next Edmonton, Dallas en Florida trekken stand gelijk