Flyers Owen Tippett scoort hattrick op St. Patrick’s Day


Dag 151 van de NHL bracht ons vier wedstrijden waarbij Flyer Owen Tippett zijn eerste NHL-hattrick scoorde op St. Patricks day. Washington verloor van St. Louis en Anaheim zeven goals scoort tegen Columbus.

LEES OOK: Tilburg Trappers deelt eerste klap uit aan Peiting

Anaheim Ducks – Columbus Blue Jackets 7-4

Tot 4-4 kon Columbus het bijhouden. Daarna was het over en uit en scoorde Anaheim er nog drie in de laatste twee minuten. Max Jones zorgde voor de game winning goal.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres 5-2

De Sabres stonden er goed voor in hun strijd om een wild card plek. Maar met acht keer verlies in tien wedstrijden gaat dat niet helpen. Owen Tippett scoorde zijn eerste NHL-hattrick.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Toronto Maple Leafs – Carolina Hurricanes 5-2

Twee goals van Zach Aston-Reese zorgde mede voor de winst van Toronto die stevig op de tweede plek blijven staan in de Atlantic Divisie. Het was het derde verlies voor Carolina in vier wedstrijden.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Washington Capitals – St. Louis Blues 2-5

Het zou zomaar kunnen dat we een play-offs serie krijgen zonder Alexander Ovechkin na het vierde verlies in zes wedstrijden voor de Capitals. Sammy Blais scoorde twee goals voor de Blues en goalie Joel Hofer speelde zijn eerste wedstrijd van het seizoen voor St. Louis en maakte 32 saves.

Previous Tilburg Trappers deelt eerste klap uit aan Peiting
Next Heerenveen shutout Liège en Leuven verslaat Geleen