Flames verslaan Stars zes seconden voor tijd, persoonlijk record McDavid


Dag 140 van de NHL bracht ons zes wedstrijden waarbij Edmonton Oiler Connor McDavid zijn persoonlijk puntenrecord heeft verbroken. Hij heeft nu 124 punten met 54 goals en 70 assists. Dallas kwam twee keer terug van een twee goal achterstand maar verloor van de Flames zes seconden voor tijd.

LEES OOK: Sprong weer scratch, Hurricanes verslaan Lightning

Buffalo Sabres – Edmonton Oilers 2-3

Naast zijn persoonlijke punten record scoorde hij ook zijn multi point career game nummer 250. Hij staat daarmee op de vierde plaats in de all time NHL lijst achter Wayne Gretzky (382 games), Mario Lemieux (444 games) en Mike Bossy (549 games). McDavid had er 552 wedstrijden voor nodig. Twee keer kwam Buffalo terug van een achterstand maar het laatste woord was voor Connor McDavid met de game winning goal.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Chicago Blackhawks – Ottawa Senators 5-0

Chicago Blackhawks goalie Alex Stalock pakte een shutout door alle 35 schoten van Ottawa te stoppen. Seth Jones scoorde twee goals.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Dallas Stars – Calgary Flames 4-5

Dallas kwam twee keer terug van een twee goals achterstand. Bij 0-2 en 2-4. Maar zes seconden voor het einde was het Tyler Toffoli die op een breakaway toesloeg.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Los Angeles Kings – Washington Capitals 4-2

Bij de stand van 2-2 in de derde periode was het Mikey Anderson die de game winning goal scoorde voor de Kings. Die nu voor de derde keer op rij wonnen.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Vancouver Canucks – Nashville Predators 4-3 SO

Predators rookie Luke Evangelista scoorde zijn eerste twee NHL-goals in de derde periode waarmee hij de stand op 4-4 bracht. De Canucks wonnen tijdens de shootouts door een treffer van Elias Pettersson.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Winnipeg Jets – San Jose Sharks 2-3 OT

Elf seconden voor het einde was het Tomas Hertl die de stand naar 2-2 bracht voor San Jose. Logan Couture scoorde de game winning goal in overtime voor de Sharks. En hij bezorgde daarmee Winnipeg de achtste nederlaag in tien wedstrijden.

Previous Sprong weer scratch, Hurricanes verslaan Lightning
Next Sprong scoort voor Seattle, vijf goals comeback Pittsburgh