Daniel Sprong verliest met Seattle Kraken van San Jose Sharks


Dag 126 van de NHL bracht ons zes wedstrijden waarbij Daniel Sprong verloor met Seattle van San Jose waarbij goalie James Reimer een shutout pakte. De tien game point streak van New York Rangers kwam tot een eind door Winnipeg Jets.

LEES OOK: Arizona negen game point streak, St. Louis verliest weer na trade

Boston Bruins – Ottawa Senators 3-1

David Pastrnak is Oilers Connor McDavid genaderd tot een goal in strijd om de Maurice Rocket Richard Trophy. Pastrnak scoorde twee keer.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Calgary Flames – Philadelphia Flyers 3-4

Het was alweer de derde nederlaag in vijf wedstrijden voor de Flames. Drie minuten nadat Andrew Magniapane in de derde periode de 3-3 scoorde was het Wade Allison die de game winner achter Flames goalie Jacob Markstrom schoot.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Florida Panthers – Anaheim Ducks 4-3 OT

Florida moest flink aan de bak want Anaheim goalie John Gibson maakte 51 reddingen. Ryan Lomberg scoorde eerst de 3-3 voor Florida en in overtime was het Carter Verhaeghe die de winst en daarmee het extra punt binnenhaalde.

tekst gaat verder onder de YouTube video

New York Rangers – Winnipeg Jets 1-4

De tien game point streak is tot een einde gekomen voor de Rangers. De Jets en vooral goalie Connor Hellebuyck die 50 reddingen maakte wonnen met 4-1. Mark Scheifele scoorde twee goals.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Pittsburgh Penguins – New York Islanders 2-4

Twee keer kwam Pittsburgh voor en evenzovele keren kwamen de Islanders langszij. Anders Lee scoorde de game winner in minuut vijftig.

tekst gaat verder onder de YouTube video

San Jose Sharks – Seattle Kraken 4-0

Daniel Sprong had net geen tien minuten ijstijd. Hij kwam tot twee schoten en een blok. Een shutout voor Sharks goalie James Reimer met 26 saves. Twee assists voor Erik Karlsson.

Previous Arizona negen game point streak, St. Louis verliest weer na trade
Next Belgische dames openen wk met tien goals