Arizona negen game point streak, St. Louis verliest weer na trade


Dag 125 van de NHL bracht ons zes wedstrijden waarbij St. Louis weer een oor wassing kreeg na de trade van captain Ryan O’Reilly. Dit keer met 7-2 van Ottawa. De Oilers weer een voorsprong met drie goals verschil verkloten en New Jersey gewoon in de top drie van de league staat na de winst op de Jets.

LEES OOK: Herentals klaar voor play-offs, slecht weekend Heerenveen

Arizona Coyotes – Columbus Blue Jackets 3-2 OT

Arizona kwam 2-0 voor maar moest toch naar overtime om de wedstrijd te winnen. Het was de negende wedstrijd op een rij met minimaal een punt. In overtime sloeg Barrett Hayton toe.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Chicago Blackhawks – Toronto Maple Leafs 5-3

Een Chicago rookie scoort de game winning goal. Cole Guttman scoorde zijn eerste NHL goal in zijn derde wedstrijd. Patrick Kane was goed voor een hattrick.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Colorado Avalanche – Edmonton Oilers 6-5 OT

Het is de derde wedstrijd op een rij die de Oilers verliezen in extra tijd cq shootouts. Waarvan de laatste twee met een voorsprong van drie en twee goals voorsprong. Twee goals van Warren Foegele hielpen uiteindelijk Edmonton niet om de wedstrijd te winnen. Mikko Rantanen kon in overtime na slecht verdedigen van Darnell Nurse de game winner maken.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Minnesota Wild – Nashville Predators 4-3

Predators Nino Niederreiter scoort 47 seconden voor tijd de gelijkmaker. Maar Minnesota had geen zin in extra tijd dus 26 seconden na de gelijkmaker scoort Ryan Hartman de game winner voor de Wild.

tekst gaat verder onder de YouTube video

New Jersey Devils – Winnipeg Jets 4-2

Drie unanswered goals voor de Devils in de derde periode draaide de wedstrijd om. Miles Wood, Dawson Mercer en Fabian Zetterlund scoorde de drie unanswered goals.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Ottawa Senators – St. Louis Blues 7-2

Tim Stutzle (2G, 1A), Brady Tkachuk (1G, 2A) en Alex DeBrincat (1G, 2A) hadden allen drie punten. En Senators Ridley Greig scoorde zijn eerste NHL-goal.

 

Previous Herentals klaar voor play-offs, slecht weekend Heerenveen
Next Daniel Sprong verliest met Seattle Kraken van San Jose Sharks