Arizona verslaat Tampa met shutout, terugkeer Matthews met goal


NHL FAce

Dag 121 van de NHL bracht ons zes wedstrijden waarbij Arizona goalie Connor Ingram zijn eerste NHL shutout pakte met 47 reddingen tegen het team wat hem had gekozen in de draft in 2016. En de wedstrijden Buffalo-Anaheim en New York – Vancouver tien goals per wedstrijd opleveren.

LEES OOK: Heerenveen met ruime overwinning naar plek twee, Geleen verslaat HYC

Anaheim Ducks – Buffalo Sabres 3-7

Buffalo pakte een 2-0 voorsprong maar kon die niet vasthouden en Anaheim kwam terug tot een 3-2 voorsprong maar daarna was het vijf unanswered goals voor de Sabres. Alex Tuch, Dylan Cozens, Casey Mittelstadt, Peyton Krebs en Tyson Jost waren ieder goed voor een goal en een assist.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Arizona Coyotes – Tampa Bay Lightning 1-0 SO

Naast de shutout voor Arizona deed de lightning goalie Brian Elliot ook goed werk . Hij stopte 26 schoten van de Yotes, alleen bij de shootouts wist hij de winnende van Clayton Keller niet te stoppen.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Edmonton Oilers – Detroit Red Wings 4-5 SO

Met twee assists staat Connor McDavid nu op 99 punten. Twee keer kwam Edmonton terug van een twee goals achterstand. Mede dankzij twee goals van Ryan Nugent-Hopkins. Pius Suter schoot de vijf ronden de winnende shootout voor Detroit binnen.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Minnesota Wild – Colorado Avalanche  2-3

Minnesota was de bovenliggende partij. Maar Avalanche goalie Alexandar Georgiev maakte 41 saves. Colorado schoot maar negentien keer op het doel van Marc-Andre Fleury maar scoorde wel drie keer. Het was de vijfde nederlaag van Minnesota in zes wedstrijden.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Toronto Maple Leafs – Chicago Blackhawks 5-2

Met de terugkeer van de geblesseerde Auston Matthews die voor Toronto ook de game winning goal scoorde bezorgde hij Chicago de vijfde nederlaag in de laatste zes wedstrijden.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Vancouver Canucks – New York Rangers 4-6

De zesde overwinning op een rij voor de Rangers. Twee goals van Artemi Panarin.

Previous Heerenveen met ruime overwinning naar plek twee, Geleen verslaat HYC
Next Sprong weer scratch, Seattle wint met 6-2 van Philadelphia