Pittsburgh en Colorado winnen beide met 4-1


Dag 99 van de NHL bracht ons maar twee wedstrijden waarbij Pittsburgh en Colorado beide met 4-1 wonnen.

LEES OOK: Neuwied verslaat Herentals met 6-5

Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators 4-1

Pittsburgh Penguins eerste goalie Tristan Jarry keerde terug na een blessure die hij opliep bij de winter classic in Boston. Hij hielp de Penguins aan een overwinning door 44 reddingen te maken op de schoten van Ottawa Senators. Jake Guentzel scoorde twee keer voor Pittsburgh. De enige Ottawa goal werd gemaakt door Brady Tkachuk.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Vancouver Canucks – Colorado Avalanche 1-4

De vierde overwinning op een rij voor de Colorado Avalanche. De zesde nederlaag in zeven wedstrijden voor Vancouver waar de vijfde colonne zich al roert om het vertrek van coach Bruce Boudreau. Twee assists van Avalanche Nathan MacKinnon die twee assists gaf bij de beide powerplay goals.

Previous Neuwied verslaat Herentals met 6-5
Next Nederland verslaat Groot Brittanië met 3-1