Anaheim wint in overtime, Chicago verslaat Arizona


Dag 85 van de NHL bracht ons zes wedstrijden waarbij Chicago Blackhawks weer eens wist te winnen. Anaheim toesloeg in overtime en Winnipeg de vierde overwinning op een rij pakte tegen Tampa Bay.

LEES OOK: Ruime winst Den Haag, Zoetermeer niet voorbij Mechelen

Anaheim Ducks – San Jose Sharks 5-4 OT

Rookie Mason McTavish scoorde twee goals en gaf twee assists voor de Ducks. Een van de assists was bij de overtime goal van John Klingberg. Voor de Sharks verlengde Erik Karlsson zijn point streak naar veertien wedstrijden.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Calgary Flames – New York Islanders 4-1

Drie goals tegen in de eerste periode daar kwamen de New York Islanders niet meer overheen. De game winning goal viel al in de zesde minuut door Blake Coleman.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Chicago Blackhawks – Arizona Coyotes 2-0

Na dertien nederlagen in vijftien wedstrijden wint Chicago weer eens. Blackhawks goalie Alex Stalock zorgde voor een shutout door alle 22 schoten van de Coyotes te stoppen. Jake McCabe en een empty netter van Tyler Johnson zorgde voor de winst.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Detroit Red Wings – Florida Panthers 2-3

Detroit pakte al binnen een minuut de voorsprong maar net zo snel als die kwam was die weer verdwenen. Een dikke minuut later lag de 1-1 a in het net. In de tweede periode maakte Aaron Ekblad twee goals en pas drie minuten voor tijd was er de aansluitingstreffer voor Detroit. Die kwam overduidelijk te laat.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Washington Capitals – Nashville Predators 2-3

Drie minuten voor tijd scoort Ryan McDonagh zijn eerste goal voor Nashville. De oud gediende van de Rangers en de Lightning pakt daarmee de game winning goal.

tekst gaat verder onder de YouTube video

Winnipeg Jets – Tampa Bay Lightning 4-2

Twee goals van Pierre-Luc Dubois en twee goals in de derde periode van de Jets zorgde voor het verschil tegen de Lightning. Het is de vierde overwinning op een rij voor Winnipeg.

Previous Ruime winst Den Haag, Zoetermeer niet voorbij Mechelen
Next Heerenveen verslaat Neuwied, Den Haag wint in Mechelen