Burenruzie Florida gewonnen door Tampa, 1000 wedstrijden Perron


Dag 61 van de NHL bracht ons acht wedstrijden waarbij Mitch Marner zijn point streak record verder aanscherpte naar 22 wedstrijden op een rij. Duizend wedstrijden voor Red Wing David Perron en de burenruzie in Florida werd winst voor Tampa Bay..

LEES OOK: vijftien goals bij Zoetermeer tegen Leuven, Liège verslaat Geleen

Dallas Stars – Detroit Red Wings 3-2 OT

Dallas rookie Nils Lundkvist scoorde de overtime winner tegen de Red Wings. Detroit David Perron scoorde in zijn duizendste wedstrijd de 2-2.

tekst gaat verder onder de video

Montreal Canadiens – Los Angeles Kings 2-4

Twee goals in de eerste periode binnen negen seconden zorgde voor de twee goals verschil in het voordeel van de L.A. Kings. Dat konden de Montreal Canadiens niet meer repareren. Kings rookie goalie Pheonix Copley pakte zijn tweede winst in twee wedstrijden.

tekst gaat verder onder de video

New York Islanders – Carolina Hurricanes 0-3

Een shutout voor Carolina Hurricanes goalie Pyotr Kochetkov die de maar zestien schoten van de New York Islanders wist te stoppen.

tekst gaat verder onder de video

Nashville Predators – Ottawa Senators 2-3

Ottawa Senators Drake Batherson scoorde een goal en gaf een assist in de winst tegen de Predators.

tekst gaat verder onder de video

Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres 3-1

Drie punten voor Pittsburgh captain Sidney Crosby die twee goals en een assist had en dus bij alle drie de goals betrokken was.

tekst gaat verder onder de video

Tampa Bay Lightning – Florida Panthers 4-1

De burenruzie in Sun State Florida leverde winst op voor de thuisclub Tampa Bay Lightning. Brayden Point scoorde de game winner al snel in de derde periode.

tekst gaat verder onder de video

Toronto Maple Leafs – Calgary Flames 5-4 OT

Mitch Marner had de game winning goal in overtime op de powerplay. Drie keer kwam Calgary op voorsprong maar ze konden die voorsprong niet vasthouden. Een high sticking penalty voor Flame Jonathan Huberdeau zorgde voor de powerplay.

tekst gaat verder onder de video

Vancouver Canucks – Minnesota Wild 0-3

Minnesota Wild goalie Filip Gustavsson pakte zijn eerste shutout in de NHL. Hij stopte alle 35 schoten van de Canucks. Mats Zuccarello was goed voor een goal en een assist.

Previous vijftien goals bij Zoetermeer tegen Leuven, Liège verslaat Geleen
Next Nederland verslaat Kroatië in overtime