Stars komen tekort voor spectaculaire comeback, hattrick Hintz

Dag 55 van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waarbij Dallas Stars terug kwam na een 5-1 achterstand en Jason Robertson zijn point streak naar achttien bracht voor de Stars. Ook Winnipeg kwam terug van een 0-2 achterstand met vijf unanswerd goals.

Buffalo Sabres – San Jose Sharks 6-3

De zesde nederlaag voor San Jose Sharks in zeven wedstrijden. Jack Quinn scoorde twee goals voor Buffalo Sabres.

Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings 2-4

Na drie nederlagen weer winst voor de Detroit Red Wings. Filip Hronek, Olli Maatta en David Perron hadden alledrie twee assists voor de Red Wings.

Dallas Stars – Minnesota Wild 5-6 SO

Met 5-1 stond Dallas achter na 51 minuten ijshockey. In een tijdsbestek van tien minuten tussen de 47ste en 57ste minuut werd er vier keer gescoord. Roope Hintz scoorde er twee en maakte daarmee een hattrick omdat hij al de eerste goal van Dallas Stars had gescoord. Tijdens de shootouts was het echter Frederick Gaudreau die de winnende schootout voor Minnesota binnenschoot.

New York Islanders – Chicago Blackhawks 3-0

New York Islanders goalie Semyon Varlamov pakte alle 21 schoten van Chicago Blackhawks en pakte zijn eerste shutout van het seizoen. Drie goals in de tweede periode waren voldoende voor de winst.

Winnipeg Jets – Anaheim Ducks 5-2

Vijf unanswered goals van de Winnipeg Jets waren voldoende om een achterstand van 2-0 tegen de Anaheim Ducks ongedaan te maken. Dylan Samberg scoorde voor de Jets zijn eerste NHL-goal.

Previous Heerenveen naar finale tegen Den Haag, Liege, Herentals Belgische finale