Rangers verliezen van Senators, Laine trefzeker tegen Jets


Dag 53 van de NHL bracht ons drie wedstrijden waarbij Patrik Laine op bezoek bij zijn oude club Winnipeg Jets het verschil maakte voor de Columbus Blue Jackets. De New York Rangers verliezen wedstrijd vier in vijf wedstrijden.

LEES OOK: Den Haag met een been in de finale Beker van Nederland

New York Islanders – Nashville Predators 1-4

Nashville Predators goalie Kevin Lankinen maakte 48 reddingen tegen de New York Islanders. Matt Duchene was goed voor een goal en een assist. Terwijl Mathew Barzal de enige goal voor de Islanders wist te scoren.

New York Rangers – Ottawa Senators 2-3 OT

De New York Rangers verloren voor de vierde keer in vijf wedstrijden. Het leverde ze dit keer wel een puntje op omdat het in overtime gebeurde. Rookie Vitali Kravtsov zette de Rangers op voorsprong. Ook Mika Zibanejad wist voor de thuisclub de voorsprong weer te pakken met de 2-1 nadat Duitser Tim Stutzle de gelijkmaker voor de 1-1 had gemaakt. Ottawa captain Brady Tkachuk sloeg toe 49 seconden voor tijd met de 2-2. En in overtime was hij de man die het extra punt inpakte en mee nam naar Canada.

Winnipeg Jets – Columbus Blue Jackets 1-4

Patrik Laine keerde terug van een blessure bij de Columbus Blue Jackets en scoorde meteen twee keer tegen zijn oude club Winnipeg Jets. Johnny Gaudreau kwam tot drie assists en dat Columbus goalie Joonas Korpisalo geen shutout pakte was te danken aan Jets speler Pierre-Luc Dubois die op de powerplay wist te scoren.

Previous Den Haag met een been in de finale Beker van Nederland
Next Den Haag naar bekerfinale, Liège, Heerenveen en Mechelen op matchpoint