Comeback New York Rangers, Buffalo haalt uit tegen Montreal


Dag 44 van de NHL bracht twee wedstrijden waarbij Buffalo binnen twee minuten en dertien seconden drie goals scoorde. En de New York Rangers een goede comeback hadden na een 2-0 achterstand tegen de Kings.

LEES OOK: Devils evenaren franchise record met dertien overwinningen op een rij, 1000 punten Bergeron

Los Angeles Kings – New York Rangers 3-5

De Kings kwamen op een 0-2 voorsprong maar de Rangers draaide dat om in de tweede periode naar een 3-2 voorsprong. Sean Walker maakte er 3-3 van. En twee goals van Chris Kreider zorgde voor de winst na een mooie comeback van de Rangers.

Montreal Canadiens – Buffalo Sabres 2-7

De Canadiens kwamen de eerste drie minuten van de eerste periode niet meer te boven. Binnen 133 seconden stond het 0-3. De eerste lijn van Buffalo waren de reuzendoders met vijftien punten. Stuart Skinner scoorde een hattrick en gaf twee assists. Tage Thompson (1G, 3A), Alex Tuch (1G, 2A) en Rasmus Dahlin (1G, 2A).

Previous Devils evenaren franchise record met dertien overwinningen op een rij, 1000 punten Bergeron
Next Sprong assist, winning streak Devils gestopt door de Leafs, Ovi scoort goal 790