Sprong verliest met Seattle van Minnesota met shutout Fleury


Dag 33 van de NHL bracht ons vier wedstrijden waarbij Daniel Sprong en Seattle niet tot scoren kwamen tegen Minnesota. 600 punten voor John Carlson van Washington en 450 goals voor Pittsburgh Evgeni Malkin.

LEES OOK: Sterke powerplay zorgt mede voor ruime winst Den Haag

Dallas Stars – San Jose Sharks 4-5

Onder andere twee Dallas goals voor Jamie Benn waren niet voldoende om minimaal een punt te pakken tegen de Sharks. Ondanks maar achttien schoten werd er wel vijf keer gescoord door de mannen uit San Jose. Vier spelers hadden een goal en assist bij de Sharks. Timo Meier, Tomas Hertl, Logan Couture en Alexander Barabanov waren de gelukkigen.

Seattle Kraken – Minnesota Wild 0-1

Goalie Marc-Andre Fleury van Minnesota stopte alle 28 schoten van Seattle. Daniel Sprong had bijna tien minuten ijstijd en kwam tot twee schoten op het doel. De enige goal van de wedstrijd werd gescoord door Mats Zuccarello in de negentiende minuut van de eerste periode.

Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins 2-4

De achtste nederlaag in vijftien wedstrijden voor de Leafs. Evgeni Malkin scoorde voor de Pens zijn vierhonderdvijfstigste NHL-goal.

Washington Capitals – Tampa Bay Lightning 5-1

Onder andere twee goals van Sonny Milano zorgde voor een winstpartij door Washington. Caps John Carlson zorgde met een assist voor zijn zeshonderdste NHL-punt.

Previous Sterke powerplay zorgt mede voor ruime winst Den Haag
Next Liège shutout Herentals, shootouts nodig in Leuven