Sprong nog steeds scratch, Seattle verliest van Chicago


Dag veertien van de NHL bracht ons vijf wedstrijden waarbij Daniel Sprong nog steeds een healthy scratch is bij Seattle Kraken. San Jose wint voor de tweede keer dit seizoen en Columbus verslaat New York Rangers.

LEES OOK: Herentals wast Liège de oren, comeback Geleen tegen Leuven

Chicago Blackhawks – Seattle Kraken 5-4

Wederom zonder Daniel Sprong werd er verloren van Chicago door Seattle. De Kraken namen een 2-0 voorsprong en een 4-3 voorsprong maar uiteindelijk ging het mis in minuut 53. Toen scoorde Jason Dickinson dertien seconden nadat Tyler Johnson voor de Blackhawks de gelijkmaker had gescoord de game winning goal.

Detroit Red Wings – Anaheim Ducks 5-1

Een goal en een assist voor Dominik Kubalik zorgde er mede voor dat Detroit zijn point streak naar vijf wedstrijden bracht. De Ducks sluiten hun road trip af met vier nederlagen en een overtime verlies.

Florida Panthers – New York Islanders 3-2

Binnen 40 seconden lag de eerste puck al in het net van de Islanders. Anton Lundell zorgde voor de 1-0. Anders Lee maakte twee keer de aansluitingstreffer op de powerplay maar New York Islanders kwamen niet dichter bij de Panthers qua score.

New York Rangers – Columbus Blue Jackets 1-5

Rookie goalie Daniil Tarasov van Columbus pakte zijn eerste overwinning dit seizoen. Hij hielp zijn team door 30 schoten te stoppen van de Rangers. Artemi Panarin pakte wel voor New York zijn zesde wedstrijd op een rij een punt.

Philadelphia Flyers – San Jose Sharks 0-3

Een shutout van goalie James Reimer die alle 30 schoten van Philadelphia wist te stoppen en zo de tweede winst van het seizoen bewerkstelligde voor de Sharks. Steven Lorentz scoorde zijn eerste goal voor de Sharks.

Previous Herentals wast Liège de oren, comeback Geleen tegen Leuven
Next Eerste verliespartij voor St. Louis, Phil Kessel evenaart Iron Man streak