Eerste verliespartij voor St. Louis, Phil Kessel evenaart Iron Man streak


Dag vijftien van de NHL bracht ons zes wedstrijden waarbij Edmonton Pittsburgh versloeg. Phil Kessel evenaart Keith Yandle met de iron man streak met 989 opeenvolgende wedstrijden en Vancouver verloor voor de zevende keer op een rij.

LEES OOK: Sprong nog steeds scratch, Seattle verliest van Chicago

Edmonton Oilers – Pittsburgh Penguins 6-3

De eerste nederlaag voor Pittsburgh na zestig minuten hockey. Vijf unanswered goals voor Edmonton. Drie punten voor Leon Draisaitl (1G, 2A).

New Jersey Devils – Washington Capitals 3-6

De Devils winning streak werd gestopt op drie. Alexander Ovechkin scoorde de game winning goal voor de Capitals.

Ottawa Senators – Dallas Stars 4-2

Ottawa rookie Shane Pinto pakte een rookie franchise record door voor de vijfde wedstrijd op een rij te scoren. Voor Dallas was het de eerste nederlaag in reguliere speeltijd.

Vancouver Canucks – Carolina Hurricanes 2-3

De Canucks verloren voor de zevende keer op een rij. Twee goals van Carolina binnen 27 seconden in de tweede periode kwam Vancouver niet meer te boven.

Vegas Golden Knights – Toronto Maple Leafs 3-1

Na veertig minuten was de stand nog 1-1 maar in de derde periode scoorde Vegas twee keer en bezorgde Toronto alweer de derde nederlaag in zeven wedstrijden. John Tavares ging geblesseerd het ijs af voor de Leafs. Phil Kessel speelde wedstrijd nummer 989 op een rij.

Winnipeg Jets – St. Louis Blues 4-0

De 100% score van de Blues is voorbij. Het lukte ze niet om Jets goalie Connor Hellebuyck te passeren. Hij stopte alle 25 schoten.

Previous Sprong nog steeds scratch, Seattle verliest van Chicago
Next Sprong scoort, first star bij overwinning Seattle op Columbus