Avalanche shutout Oilers en staan 2-0 voor in West finale


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

Game twee werd een ontluisterende nederlaag voor Edmonton Oilers tegen Colorado Avalanche. Backup goalie Pavel Francouz pakte een shutout door alle 24 schoten van de Oilers te stoppen.

LEES OOK: New York Rangers verslaat Tampa Bay Lightning in game een

Colorado Avalanche – Edmonton Oilers 4-0

Een dikke twee minuten in de tweede periode werd de Oilers fataal. Artturi Lehkonen, Josh Manson en Mikko Rantanen zorgde voor een 3-0 stand. Alle drie de assists werden gegeven door Nazem Kadri. In de derde periode werden er ook nog teveel straffen gepakt door Edmonton en Nathan MacKinnon scoorde de 4-0 op een powerplay. De Oilers zullen de komende twee wedstrijden in Edmonton uit een ander vaatje moeten gaan tappen anders eindigt het naseizoen toch nog met een wansmaak ondanks het bereiken van de finale in de Western Conference.

Previous New York Rangers verslaat Tampa Bay Lightning in game een
Next New York Rangers op 2-0 in Eastern Conference Finale