New York Rangers verslaat Tampa Bay Lightning in game een


NHL PlayOffs Face-Off Dallas

De beide Russische goalies was het voorgesprek maar de KID-Line maakte het verschil in de eerste wedstrijd van de Eastern Conference Finale. De Rangers versloegen de Lightning met 6-2.

LEES OOK: Colorado wint nipt eerste wedstrijd tegen Edmonton

New York Rangers – Tampa Bay Lightning 6-2 (stand series 1-0)

Na de eerste twintig minuten was de score mooi verdeeld in het MSG. Chris Kreider zette de New Yorkers binnen een dikke minuut op een 1-0 voorsprong. Tampa captain Steven Stamkos zorgde na zeven minuten voor de 1-1. In de tweede twintig minuten werd er al een verschilletje gemaakt. De Rangers waren duidelijk de bovenliggende partij en scoorde drie goals. Frank Vatrano met de 2-1. Daarna Ondrej Palat voor Tampa met de gelijkmaker maar daarna was het twee keer Filip Chytil op assist van Kaapo Kakko en Alexis Lafreniere (de KID-line) die voor een stand van 4-2 zorgde na veertig minuten.

De derde periode was voor Tampa met een schotenverhouding zeventien om negen maar Rangers goalie Igor Shesterkin hield zijn goal schoon in de laatste periode. Dat deed niet Tampa’s goalie Andrei Vasilevskiy die er nog twee moest incasseren. Artemi Panarin en Mika Zibanejad zorgde voor een 6-2 eindstand en een 1-0 voorsprong in de series.

Previous Colorado wint nipt eerste wedstrijd tegen Edmonton
Next Avalanche shutout Oilers en staan 2-0 voor in West finale